Unelma. Pilvilinna. Tuulentupa. Haave.
Asuuko sinussa näitä teemoja? Aijaijai. Ei saa valehdella. Kurkista syvemmälle itseesi.
Minä löydän edellä mainittujen lisäksi myös illusion, kuvitelman ja toiveen. Iso ihana kimppu asioita, jotka asuvat ihan heti siinä
”mutta kun” ja ”sitten kun” takana.

MUTTA KUN minulla on niin monta haavetta. SITTEN KUN minulla on enemmän aikaa, EHKÄ joskus toteutan jonkun niistä. TRÖÖT! Näen ihan ilman apua, että pakoilen. Pupujussin pääni on pensaassa ja ”ehkä”-sana näkyy pempussa kirkuvan paljastavana.

Maailmaan mahtuu unelmoijien lisäksi myös ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan. Heidän haaveitaan. Vaikka minun haaveeni voivat olla aivan toisenlaisia, niin en voi olla ihailematta energiaa, jota into synnyttää. Sitä positiivista energiaa.
Mitä minun kaurapuurostani sitten oikein puuttuu? Puuttuuko mitään, vai tarvitsenko vain potkun takamukseeni lähtölaukaukseksi?

Olen seurannut yhden unelman matkaa tuumasta toimeen; ponnistusta synnyttää uusi lehti talkootöillä ja modernilla rahoitusmallilla. http://huumalehti.com/ Ei ihan kepein juttu.
Haluan, että he onnistuvat. Haluan olla mukana maailmassa, jossa on tilaa ja mahdollisuuksia toteutuksiin.

Rehellisyyden nimissä, haluan myös kuulla mitä, ja miten puhuvat ideoista, haaveista ja unelmista aihepiirin ammattilaiset Maaretta Tukiainen, Esteve Pannetier, Saku Tuominen ja André Noël Chaker.

Nyt siis otan pääni pois pensaasta, syön kaurapuuroni ja nielen siinä samalla ”mutkun”, ”sitkun” ja ”ehkän”. Ei tunnu yhtään pahalta.

Ostan lipun seminaariin 10.1 http://mesenaatti.me/ihmistenlehti-huuma/! Ihan helppoo!